RESULTATS

IMATGES

CATEGORIES

SERVEI DE CRONOMETRATGE

PARTICIPANTES: Podrán participar en cada una de las carreras o en todo el campeonato, cualquier aficionado en posesión de nuestra licencia/Seguro social para Moto o para Quad. (precio anual 135€ - 365 días naturales) (Para competición y entrenamientos en cualquier circuito de España, excepto Parc Motor Vallgorguina y todos los circuitos gestionados por el Moto Club Segre) Nota: La licencia para Quad son 150€. También es posible participar en este campeonato sin poseer ninguna licencia. Por ello, es obligatorio sacar por carrera el seguro de un día (20€ un dia de carrrera y 40€ para la carrera de 12 horas). Si lo desean, pueden consultar las amplias coberturas en detalle de este seguro y centros hospitalarios concertados.

INSCRIPCIONS

 

Les inscripcions s´obriran el dilluns a les 24h de la mateixa semana que la cursa i es tancaran el dijous a les 24h.

Es fara ingres (20€ ) al numero de compte que se indicara al fer inscripcio , la resta del pagament es fara el dia de cursa.

Es faran per watsapp al tel 609 936 652. (aportant justificant de transferencia)

 

NO ACEPTAREM CAP INSCRIPCIO EL DIA DE LA CURSA O PASSAT EL TERMINI INDICAT.

 

El dorsal ( a la resistencia) i l´ ordre de sortida serà per ORDRE RIGORÓS d´ entrada al número per watsapp. Tot el qui volgui podrá veure els horaris d´entrada del watsapp.

 

Si un pilot fa la inscripció i no assisteix a la cursa, a la propera cursa sortirà en última posició.

 

PREUS D'INSCRIPCIONS:

Primera carrera 2 hores de resistencia:
Inscripcio infantil 40€ por piloto
Inscripcio moto     40€ por piloto

Inscripcio Quad     40€ por piloto

 

Segona carrera Enduro Fun:
Inscripcio infantil 60€ por piloto
Inscripcio moto     70€  por piloto

Inscripcio Quad     70€  por piloto (Carrera de resistencia per parelles)

 

Tercera Carrera Martorelles 12 hores resistencia:
Inscripcio infantil  - -€
Inscripcio moto     125€ por piloto

Inscripcio Quad     135€ por piloto

 

Cuarta Carrera Vidreres Cross-Country Individual:
Inscripcio infantil 40€ por piloto
Inscripcio moto     40€ por piloto

Inscripcio Quad     40€ por piloto

 

CRONOMETRATGE:

Totes les especialitats seran amb cronometratge per xip ( el mateix sistema que s utilitza a moltes curses d´Europa) de sobrada solvència i eficacia.

 

PUNTUACIÓ:

El sistema de puntuació per a totes les especialitats será el següent:

   1r. classificat 25 punts

   2on. classificat 20 punts

   3er. classificat 16 punts

   4t. classificat 13 punts

   5è classificat 11 punts

   6è classificat 10 punts

   7è classificat 9 punts

   8è classificat 8 punts

   9è classificat 7 punts

   10è classificat 6 punts

   11è classificat 5 punts

   12è classificat 4 punts

   13è classificat 3 punts

   14è classificat 2 punts

   15è classificat 1 punt

 

COMPORTAMENT ESPORTIU :

L´organitzador es reserva el dret d´ acceptar l´ inscripció o expulsar de la cursa a un corredor per el seu comportament anti esportiu a la pista , per falta de educació amb els seus companys o amb l´ staff de la organització.

 

CARPES:

Per la seguretat de TOTS, totes les carpes hauran d´ estar lligades entre si i/o fixades al terra amb estris per a tal efecte. Si una carpa surt volant, l´equip quedarà exclós de la cursa i si la carpa arriba a la pista es pararà la cursa.

 

ATURADA D´ UNA COMPETICIÓ:

Una cursa s aturarà a criteri de l organitzador quan sigui per motius esportius, accidents o condicions meteorològiques perilloses. Si la climatologia es molesta però NO PERILLOSA (fang, pluja, neu…) la cursa NO S´ATURARÀ però si que es podrà reduir la durada de la mateixa si el 90% dels pilots ho desiceix.

 

BOXES I PADDOCK:

El comportament a boxes i paddock ha de ser exemplar, ordenat, net i curós amb el medi natural. Si ens comportem acuradament, podrem seguir fent curses i creixent com a campionat, obtenint més ajudes, millores en preus d´inscripcions etc.

 

MODIFICACIÓ i VARIACIÓ D´ ALGUNA CONDICIÓ DE CURSA:

Aquestes curses són per gaudir de l´ esport , la familia i amics , la natura … per això estem oberts , sempre que un 90% dels implicats ho demani, a fer alguna modificació o variació al reglament o algún traçat.

 

NO estarem canviant contínuament, però sí que escoltarem i solucionarem els dubtes que tingueu, especialmente, a les categories que més ho necessiten (50cc , 65cc, fèmines …)

 

PUNTUACIÓ DE LES CURSES:

Totes les curses i/o manigues puntuaran, sense descomptar cap resultat, en cas d´empat en curses o campionat, s´aplicarà el reglament general (val l´última màniga o cursa, el que tingui mes victòries, el que tingui més 2º llocs i així succesivament).

 

MOTOCICLETES:

Estan prohibides les tipus pit bike la resta són acceptades si reuneixen les condicions adecuades per competir.

L´ organitzador es reserva el dret d´ admetre una motoclicleta si creu que pot incloure un perill per els altres participants.

Els neumàtics són de lliure elecció.

 

RECLAMACIONS TÈCNIQUES ( NOMÉS categories 65cc. i 85cc ).

Si un equip o familiar vol fer una reclamació ( s´ entén que serà per un augment de cilindrada) haurà d´ aportar 300€ en metàl.lic a la direcció de cursa.

 

Aquesta obligarà al pilot reclamat aixecar culata i mesurar ràpidament la cilindrada . Si esta correcte se li donaran 100€ del reclamant i la resta 200€ se li retornaran al que a fet la reclamació. Si resulta que la cilindrada SI ESTÀ AUGMENTADA , es desqualificarà al pilot de la cursa sense dret a punts.

 

Qualsevol dubte, reclamació o incidència a resoldre que NO estigui definida al reglament, quedarà a criteri de l´ organitzador.